kualalumpurmetvis.reismee.nl

Sneeuw,sneeuw en nog eens sneeuw

Ja, bij jullie dan,ha,ha. Hier gaan we komend weekend ook sneeuw zien denk ik,maar dan bedoel ik sneeuwwit zand op ons bounty-eiland!!!

Verder no hard feelings hoor. Ik hoor net op de 3FM radio dat het weer eens erg koud en glad is vandaag in Belanda.Succes ermee allemaal.Ik zou niet meer op wintersport willen als het al zolang koud en wit is.Zijn zullie er al een beetje klaar mee? Janne wil ook weer naar Nederland om te kunnen sleeen en schaatsen.

Gisteren bij de dokter geweest en dat was erg gezellig. Hij heeft er geen oor bij genaaid,en ook geen brandweerslang voor nodig gehad ;) Volgens hem moet het nu na het uitzuigen weer goed zijn maar volgens mij klopt er nog steeds iets niet. Dan nog maar een weekje of 2 wachten en aanzien en dan maar weer terug. iK Had hetno gmet hem over een mogelijke werkplek voor mij maar hij raadde het ten zeerste af. Geen goede relatie onderling tussen dokter en zuster,slecht betaald en geen mogelijkheid om parttime te werken.Het is hier geen Holland! Okee,okee ik snap het. Niet dat ik haast heb om een baantje te vinden hoor,maar ik dacht ff checken..

Iedereen nog bedankt voor alle leuke reacties! Dat is leuk wakker worden als je ziet dat er zoveel mensen al gereageerd hebben. Ook al zijn er bij die 3 keer iets willen zeggen ;) Die tempel waarvan ik de naam niet weet is niet die ene bij de Batu Caves. Deze staat gewoon ergens in een woonwijk (gevonden toen ik weer eens de verkeerde afslag had door te denken dat ik slimmer was dan de 'Garmin') maar misschien hebben ze dezelfde naam of is het een verzamelnaam.In ieder geval bedankt voor het meedenken!

Tijd om maar weer eens een stukje te gaan fietsen! Dit keer met Muse (muziekband) op mijn hoofd. Daarna afkoelen in het zwembad,wat een leven toch he?

O ja ik heb gisteren mijn doel half om half bereikt. Ik had de goede afslag,hoera! Maar daarna wist de Garmin het niet meer en zag ik te laat waar ik zat en miste ik de final afslag dus Madam Gamin stuurde me weer een 10 minuten door het verkeer,maar we waren op tijd! Tadah.......Janne had een toest (wisten we niet,dus niet geoefend,ben benieuwd hoe ze het ervan af gebracht heeft. Eigenlijk wisten we dat wel want ik had een mailtje van de juf gekregen maar omdat onze printer nog op de boot zit heb ik het formulier niet uitgeprint en is het in de papieren handel op de computer verdwenen,sorry!) en een boekbespreking waar ze het wel heel doed gedaan had.Een 9 !!! Knap hoor,als je pas 3 keer naar de nederlands school geweest bent en nog niet helemaal weet wat er van je verwacht wordt.

Goed, tot de volgende keer allemaal. Ik ga fietsen.

Loes

Heej Ingrid,
Heb de link naar deze website door gekregen van ons mam. Ga je dus ook regelmatig volgen denk ik.

Hier sneeuwt het idd ALWEER!! Ik heb er echt zo ontzettend genoeg van! We hebben sinds begin dit jaar nog maat 2 x getraind en nog geen 1 wedstrijd gespeeld. We missen je wel trouwens, want dit seizoen wil het allemaal nog niet zo lukken. We hebben een spitsenprobleem en scoren niet......
Dus mocht Kuala Lumpur nou echt gigantisch tegenvallen dan kun je altijd weer komen voetballen hoor!!
Er zijn trouwens twee mensen zwanger binnen het team...Tzeitel en Linda. eind augustus en eind september uitgeteld.

Goed, ga weer verder. Zit op t werk ff illegaal te internetten haha.

Grt. Loes

elyssa

Hey ingrid,

leuke site!
Je brengt me wellicht op ideeen!
Misschien wordt de volgende bestemming wel die kant op HAHA!!

Verder is hier alles nog steeds bij het oude of te wel je mist niet veel!!

groetjes elyssa

Natasja

Haha, daar ben ik weer. Ik vind het zo leuk om te lezen wat je allemaal doet. Maakt me niet uit waar je zit. Tja, bij ons is alles weer wit, dat wordt blauwbekken met de carnaval. Nog één dagje en dan breekt het feest los en ik heb er zin in!!! We gaan 5 dagen, grinnik grinnik. Hoe ouder, hoe gekker haha! Naar welk bounty-eiland gaan jullie ? Ik ben niet een klein beetje jaloers hoor duh!

bo vrijman

ha die max
ik mis je .
vandaag hadden we carnaval chiel was een holbewoner heel grappig.
maar ik vindt het wel raar dat daar geen sneew ligt .
en kan je al engels. doeiiiiiiiiiiiiii max