Foutje bedankt
Hoi iedereen,
Er is iets niet helemaal goed gegaan tijdens de laatste update, maar jullie hebben weer wat te lezen. Dit keer niks spectaculairs, maar ja de boog kan niet altijd gespannenstaan.
Vandaag komt het verhuurbedrijf vanonze meubels ons matras omruilen. Ikslaap er niet lekker op en het is de hoogste tijd om eensiets anders te proberen. Dat is dan wel weer het voordeel van huren.Je kan nog eens wisselen. Ook komt er een boekenkast bij. Alle zooi ligt nu verpreid over twee tafels (dat komt me bekent voor) en misschien dat het helpt als we een kast gaan gebruiken voor boeken, foldertjes, mappen e.d. Ja ook hier gaat de administratieve rompslomp gewoon door. Dit keer wat minder rekeningen maar veel school dingen. Ook deDonald Duckjes die oma heellief iedere keer trouw weer toestuurd, mogen een plaatsje in die kast. Nuliggen ze verspreid over de tafels ,vloer, slaapkamers en auto. Daar blijven ze niet mooi van kan ik je zeggen en dat is zonde. Ik zag dat het mooi weer aan het worden is bij jullie? In ieder geval tot aan koninginnedag. Dat belooft veel goeds. Ik hoop dat de meivakantie ook mooi blijft. Nondekanonnen wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer bijna mei! Nog maar een jaar en dan zijn we alweer terug. Nou dit is meer een email geworden dan een verhaal. Gebrek aan inspiratie zal ik maar zeggen. O ja, a.s. zaterdag mogen de kinderen weer naar de nederlandse les en op de school foto. 's avonds is het grootse Koninginnebal met alle Nederlanders, maar aangezien de dresscode ons niet aan stond en we geen oppas hebben laten we deze keer maar aan ons voorbij gaan. 30 april gaan we al bij de ambassadeur op de borrel (met Hollandse nieuwe en bitterballen?), we gaan het meemaken.:-)
he wat lees ik nu ...........geen oppas.............dat had je eerder moeten melden. was ik wel even langs gekomen. en nondekanonnen gelukkig weer een jaar voorbij. kun je over een jaar weer gezellig komen tennissen. de groeten ineke
nog steeds prachtige verhalen lezen wij iedere keer weer die jullie daar ginds meemaken . Uit alles maken wij op dat het daar heel goed gaat met jullie ( 'n enkel dipje , maar dat is logisch ). De tijd gaat echt wel snel , maar voorlopig blijven wij nog smullen van alles ( bijna ) wat jullie daar doen en meemaken.
Hee dikzak (waar héb je het toch over?). Ik vind het kapseltje van Janne zo leuk, doe ook zoiets! Heel schattig. Zet 'm op daar!
Groetjes
Corina
En hoe was het, de borrel bij de ambassadeur ?
Nog genetwerkt ? ;-)