Ik heb genoeg te doen hoor!
Al lijkt het erop dat dat niet waar is. Nee, is ook niet waar maar........het lijkt er wel op dat ik mezelf wat werk bezorgt heb door voor te stellen om uit te gaan zoeken waar je het beste als 'nieuwkomer' je boodschappen, huisarts, tandarts en interessante winkels moet gaan zoeken. Ik wacht nu alleen nog even een reactie af, maar anders kan ik het als nog doen en er zelf een webpagina van maken. Dan heb ik meteen een doel voor het komende half jaar. Cursus 'hoe maak ik een website' en ga er eens iets mee doen! Diana en Willian BEDANKT voor het luisterend oor en oog.
Ik ben inderdaad helemaal vergeten te vertellen dat we een hamster hebben. De kinderen zijn er erg blij mee en zorgen er tot nog toe erg goed voor. Het is echt een schatje en ze heet knabbeltje (hoe toepasselijk). Ze is gelig tot lichtbruin met een donkere streep over haar rug, maar dat gaat denk ik nog veranderen. Ze is nog maar 10 weken oud (denk ik) en niet zwanger (hoop ik). Het schijnt hier nogal eens te gebeuren dat je denkt dat je twee mannetjes hebt gekocht, blijken het toch een mannetje en een vrouwtje geweest te zijn ;-). Of dat ze stiekum toch zwanger is en helemaal geen 10 weken maar 6 maanden oud is. We gaan het zien, tot nog toe geen nesteldrang of opruim woede (althans niet meer dan normaal is voor een hamster). De mieren hebben ook feest want je ziet regelatig een zonnebloempit door de kamer naar de schuifpui wandelen met daarachteraan een musli korreltje! Ik dacht nog dat ik alles zo goed als plat gespoten had. Misschien toch een kiertje vergeten.
Verder ging ik vanmiddag met Janne haar DS ophalen bij de reparateur. Aangezien dat niet zo heel ver van huis af was dacht ik 'laat ik het eens proberen om binnen het uur weer thuis te zijn'. Ha ha ha wat een nobel streven Ingridje. Toen ik op het einde van de straat ergens daar in de buurt de verkeerde afslag nam hield ik het al voor gezien. Dat gaat dus niet lukken. Veel te druk. Dan maar weer naar huis en'ff'een boodschap halen (aardappels waren op, dat heb je wel eens). Janne bleef in de auto met Max' DS dus al pratende tegen haar wat ze moet doen als het te warm wordt in de auto, laat ik in al mijn onhandigheid mijn autosleutels op de grond vallen. Geen probleem zou je denk maar wel als ze precies door een gaatje in het riool vallen!! Arggggg....... Getverdemme, ik zie ze daar beneden in de drek liggen en heb nog geprobeert mijn hand door dat gat te steken maar zo dik als ik geworden ben zijn ook mijn armen te dik en lukt het dus niet. (tijdens de manouvre denken dat er misschien wel een rat of erger nog een slang in dat riool kan zitten snel mijn hand weer terug getrokken). Via een mevrouw van de supermarkt (was chinees en had dunne armen, maar stopte hem niet door dat gat,helaas) naar de bloemist om de hoek, een haak gevraagt, enuiteindelijk kon ik de sleutels opvissen. Pfffff....wat een geluk. Ik dacht meteen 'dat is weer echt iets voor de weblog' dus bij deze heb ik jullie weer voorzien van een lach op je gezicht.
Gegroet.
Mocht je met je ingewonnen informatie het komende half jaar daadwerkelijk iets willen doen en een website op te zetten dan kan http://www.artisteer-website.com je daar wel bij helpen. Veel plezier!
Opschrijven voor die top 10! Sakkerse sukkel! In een afvoerput! Heel wat meer als een lach!!! WHOEHOEHOEHAAAAAAAA! Druivenpit! Weet je, je kunt hier meteen een strip van maken voor op je nieuwe website. Maar jou kennende zul je bij het maken daarvan wel worden opgepakt door de FBI omdat je de website van het Pentagon aan het aanpassen was. Ik zal eens een toepasselijke naam zoeken voor je strip.